Изјава о приватности

изјава о приватности
 
Ова политика приватности је састављен тако да боље служе онима који су забринути како њихова 'лично препознатљиве информације' (ПИИ) користи на интернету. Пил , као што је описано у приватности закона и информације о безбедности сад, је информација која може да се користи самостално или са другим информацијама за идентификацију, контакт или пронађите једну особу, или за препознавање појединца у контексту. Прочитајте наше смернице приватности пажљиво да се разумемо како смо прикупљање, користите, заштити или у супротном да поднесем своје лично препознатљиве информације у складу са наш сајт.

Које личне информације скупљамо од људи које посјетите нам блог, Wеб локацију или апликацију?

Приликом наручивања или регистрације на нашим страницама, према потреби, вас може бити затражено да унесете своје или друге детаље, да ти помогнем са твојим искуством.

Када смо се прикупља информације?

Ми прикупљамо информације од вас кад сте или унесите информације на нашем сајту.

Нам дате повратне информације о нам производе или услуге
 
Како користимо ваше податке?

Можда ћемо користити информације које прикупљамо од вас када региструјете, направите повраћај, пријавите се за наш неwслеттер, одговори на анкету или маркетиншку комуникацију, сурфујем Wеб локација или користите одређене функције других локација на следеће начине:

• Да питам за гледаност и критике услуга или производа

Како штитимо ваше податке?

Не користимо рањивост скенирања и/или скенирање ПЦИ стандарда.
Ми користимо редовна скенирања малвера.

Не користимо ССЛ цертификат
• Само пружамо чланака и информација. Никад не питамо за личне или приватне информације попут имена, адресе е-поште или бројеви кредитних картица.

Користимо "Колачићи"?

Ми не користимо колачиће за потребе праћења
• Разумеју и спасити све пожељне поставке корисника за будуће посјете.

Можете одабрати да рачунар сваки пут када је колачић послан да вас упозорим, или можете одабрати да искључите све колачиће. Учините то кроз поставке прегледача. С обзиром да прегледач мало другачије, види ваш прегледач мени "Помоћ" да бисте сазнали како да измените колачиће.

Ако искључите колачиће, неке од функција које чине вашу локацију искусити ефикаснији маја не функцију проперлy.тхат да ваша локација искуство учини ефикаснијим и можда неће исправно радити.


Разоткривање независних произвођача

Смо не продати, трговати или иначе пренос на изван странке своје лично препознатљиве информације.

Веза произвођача

Повремено , у дискрецији, можемо укључити или понудити произвођача производа или услуга на нашем сајту. Ових произвођача локације имају одвојене и независне приватности политике. Стога немамо одговорност ни одговорност за садржај и активности тих повезаних локација. Без обзира на то, које тражимо заштитити интегритет нашим страницама и Добродошли повратне информације о овим локацијама.

Гоогле

Захтеви за оглашавање Гоогле-може се сумирати по Гоогле-рекламних принципима. Они се стављају у место пружања позитивног искуства за кориснике. https://support.Google.com/adwordspolicy/answer/1316548?HL=En

Не бисмо омогућили Гоогле АдСенсе на нашем сајту али то урадимо у будућности.

Цалифорниа акт за заштиту приватности на мрежи

ЦалОППА је први закон државе у народу да захтева комерцијални Wеб локације и услуге на мрежи да бисте прокњижили правила приватности. Закон је дохватити љири и изван Калифорније да захтевају свака особа или компанија у Сједињеним Државама (и вероватно свијету) која руководи Wеб локација прикупља лично препознатљиве информације из Цалифорниа потрошачи књижи упадљиво приватности на својој интернет страници која наводи управо оне информације које се прикупљају и оних појединаца или компанија са којима то се дели. -Видим више на: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Према ЦалОППА, пристали смо да на следећи начин:
Корисницима можете да посетите наш сајт анонимно.
Једном када је креирана ова политика приватности, додаћемо везу да га на нашу страницу за дом или као минимум, на првој страници значајан након уношења наш сајт.
Нам политика приватности веза укључује реч "Приватност" и можете лако пронаћи на страници наведен изнад.

Бићете обавештени о променама изјава о приватности:
• Е-маилом
Можете да промените своје личне информације:
• Путем е-поште нас

Како наш сајт решава сигнале да не стаза?
Част да не Трацк сигнала и да не стаза, поставити колачиће или користите оглашавање када прегледач механизам ради није појам (ДНТ) је на месту.

Наш сајт дозвољава Бихејвиорални произвођача за праћење?
Такође је важно да имате у виду да дозвољавамо Бихејвиорални произвођача за праћење

ЦОППА (децу приватност на мрежи заштиту Ацт)

Када је у питању прикупљање личних информација од деца млађа од 13 година, дечије Онлине приватност заштите Ацт (ЦОППА) ставља родитеље у контролу. Федерална трговинска комора, агенције за заштиту потрошача Сједињених Држава, примењује ЦОППА правило, који исписује које оператери Wеб локација и услуга на мрежи мора да уради да заштити деце '